Screenshot 2019-03-27 at 12.43.31
Screenshot 2019-03-27 at 12.45.38
bussstopphvamsvingen

Beliggenheten

Hvamsvingen 4 ligger langs E6 midt mellom Oslo S og Gardermoen, med kort vei til Strømmen, Lillestrøm og Nittedal.

Det tar ca. 20 minutter å kjøre, enten du skal til det travleste knutepunktet i Oslo, eller til hovedflyplassen for Østlandet. Den sentrale beliggenheten gjør reiseveien enkel for kunder og ansatte i hele Oslo- og Romerikeregionen.

Bygget har «riktig» beliggenhet i forhold til rushtrafikken til og fra Oslo på morgenen og ettermiddagen. Ta av ved landemerket Olavsgaard, i det første krysset 5 minutter nord for Oslogrensen. Næringsområdet ligger tett inntil avkjøringen på E6, og det er enkel manøvrering til eiendommen. Parkeringsplasser finnes det godt av rett utenfor døren, også ladestasjoner til elbil og romslig gjesteparkering.

Legg treningen i pendlingen

 

Veien til og fra jobb kan være trening. De fleste velger sykling, noen løper. Forskere sier at daglig sykling til jobb kan gi en helsegevist som forlenger livet med så mye som tre til fjorten måneder. Bra for miljøet er det også, så regnestykket er enkelt. Som en bonus har du gjort ferdig treningen når du kommer hjem, og frigjør tid til andre ting.

Med el-sykkel kan veien til jobb være rekreasjon og ro for tankene, like gjerne som trening.

Hvamsvingen 4 har moderne dusjanlegg og sykkelparkering.

 

AdobeStock_67066441

Kollektivtrafikk

Direktebuss til Oslo bussterminal tar 22 min. Videre med tog fra Oslo S er det god kommunikasjon med hele Østlandet. Til Gardermoen tar det også 22 minutter med Flybussen. Derfra sørger flytrafikken for god kommunikasjon til resten av Norge og verden.

Se linkekartet til Ruter for oversikt over alle bussforbindelser ved Olavsgaard bussterminal (pdf).

AdobeStock_67066441

Kollektivtrafikk

Direktebuss til Oslo Bussterminal tar 22 min. Videre med tog fra Oslo S er det god kommunikasjon med hele Østlandet. Til Gardermoen tar det også 22 minutter med Flybussen. Derfra sørger flytrafikken for god kommunikasjon til resten av Norge og verden.

Se Ruter sitt linkekart for oversikt over alle bussforbindelser ved Olavsgaard Bussterminal (pdf).

Legg treningen i pendlingen

Det er praktisk å trene i forbindelse med jobb, for å øke fritiden etterpå. Sykling styrker uten tvil benmuskulaturen og kondisjonen og gir økt helse.

Men hva med forurensning, når syklistene deler veien med biler i rushtiden? Forskning har faktisk vist at denne forurensningen kan korte ned livet til en syklist med opptil 40 dager. Samtidig understreker forskere at daglig sykling til jobb kan gi en helsegevist som forlenger livet med så mye som tre til fjorten måneder. Det gjør regnestykket enkelt.

Hvamsvingen 4 har moderne dusjanlegg med god kapasitet og sykkelhotell som tar godt vare på tohjulingene.

 

Avstander med sykkel til og fra Hvamsvingen 4

Gardermoen, 34km 2t 5 min
Oslo S, 23km 1t 14 min
Strømmen, 4km 20 min
Lillestrøm, 5km 18 min
Fetsund, 10km 44 min
Flateby, 22,7km 1t 19 min
Nittedal, 22km 1t 25 min
Gjelleråsen, 6km 26 min
Sinsen, 16km 1t 3 min min
skedsmokorset, 4.8km 20 min
Frogner, 12km 45 min
Jessheim, 26km 1t 36 min
AdobeStock_237541215