Slipp bompenger og bilkø

I snitt bruker du 150 timer ekstra i bilkø årlig. Det gjør Oslotrafikken verre enn i London. Jobber du på rett adresse kan du unngå dette. 

20 minutter blir 35 

I Oslorushet må du regne med nesten 70 prosent ekstra kjøretid, uavhengig av hvor du skal i byen. Det betyr at du f.eks må beregne 35 minutter på en tur som normalt tar 20. Dette gir Oslo den tvilsomme æren av å ha Nordens verste rushtrafikk. Legger du arbeidsplassen utenfor Oslogryta kan transport til og fra jobb være både mer effektiv og billigere.

For deg som er opptatt av miljø

Hvamsvingen 4 er et totalrenovert næringsbygg like utenfor Oslogrensen. Det er kun 20 minutter fra Oslo S, i «riktig retning» for å unngå rush, og ca. 20 minutter til Gardermoen. Bygget er utstyrt med moderne klima- og strømsparingssystemer. Det gir godt inneklima, også på varme sommerdager, til en gunstig pris. Vi har møterom som holder topp standard med nytt og moderne utstyr. Felles pauserom og et trivelig kjøkken oppmuntrer til sosialt fellesskap mellom leietakerne. 

Bredt utvalg


K
ontorlokalene varierer fra 40 – 800 kvm. Vi har eget lager med kjøreport for mindre lagringsbehov, og et stort betjent lager vegg i vegg. I Hvamsvingen 4 er vi opptatt av fleksibilitet – ekspanderer dere ut av lokalene eller reduserer bemanningen, gjør vi vårt beste for å finne et annet lokale i bygningen til dere. Bedriften har 6 måneders oppsigelsestid i hele leieperioden. Vår beliggenhet er utenfor bomringen og du behøver aldri å lete etter parkeringsplass som det finnes mye av rett utenfor døren. Vi har ladere for elbil, og om du sykler eller tar bussen til jobb er det også tilrettelagt for dette.